Sunday, August 2, 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Από δολοφόνος ... βουλευτής!

Κενάν Ακίν…

Αύγουστος 1996, Δερύνεια.

Κατά τη διάρκεια ειρηνικής πορείας εναντίον της τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου μας, από τον βάρβαρο Τούρκο εισβολέα, ένα παλικάρι αντικρύζει βίαια το θάνατο. Από τις βάναυσες ορδές των “Γκρίζων Λύκων”, της ψευδοαστυνομίας και των παρόντων Τούρκων (σήμερα αδελφών), ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου ο Τάσος Ισαάκ. Λίγες μέρες αργότερα, αφού ο Ισαάκ ετάφη, ένα άλλο παλικάρι τον ακολουθεί στο βωμό της αθανασίας. Με ασυγκράτητη θέληση, ο Σολωμός Σολωμού ανεβαίνει στον ιστό για να κατεβάσει την τουρκική ημισέληνο. Επάνω στον ιστό ο Σολωμός δολοφονείται από σφαίρα που δέχεται από έναν έποικο, πρώην αξιωματικό – ίσως μέλλος των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας - και υποψήφιο στις παράνομες εκλογές του ψευδοκράτους. Εντούτοις, αξίζει να αναφερθεί, ότι ο δολοφόνος του παλικαριού καταζητείται από την Κυπριακή Δημοκρατία (!) και επίσης, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και η Ιντερπόλ έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψής του, όμως παρ’ όλα αυτά παραμένει ελεύθερος, αφού δεν μπορεί να συλληφθεί. (!!!!)

Ο δολοφόνος του Σολωμού, Κενάν Ακίν, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε δήλωσε μάλιστα ότι θα πυροβολούσε ξανά τον ήρωα, χωρίς κανένα ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού να τον διακατέχει. Εδώ και 13 χρόνια ο Κενάν Ακίν κινείται ελεύθερος και αυτή τη στιγμή επανέρχεται στο πολιτικό προσκήνιο ανενόχλητος και ατάραχτος.

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη του δολοφόνου και την πλέον παραδειγματική τιμωρία – φυλάκιση για το έγκλημα που διέπραξε. Απαιτούμε να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη, χωρίς ενδοιασμούς και υπεκφυγές. Απαιτούμε να σταματήσει επιτέλους αυτή η αδιάφορη και συμβιβαστική πορεία που διατηρούν οι πολιτικοί του τόπου μας. Ο αγώνας των Ισαάκ και Σολωμού δεν δικαιώνεται με το να μένουμε άπρακτοι και με το να επαναπαυόμαστε όλοι στην πολυθρόνα μας, με τις ανέσεις και τις ευκολίες μας. Αφού οι αρχηγοί του τόπου κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, ας ξυπνήσουμε κι ας καταλάβουμε ότι εμείς κρατάμε την τύχη του νησιού στα χέρια μας. Η τύχη της πατρίδας μας δεν βρίσκεται στα χέρια κανενός καρεκλοκένταυρου κομματάρχη, κανενός ανθέλληνα υπουργού και κανενός τουρκολάγνου ηγέτη. Την τύχη της Κύπρου την έχεις εσύ, την έχετε εσείς, την έχουμε εμείς!

Οφείλουμε να ζητήσουμε την άμεση τιμωρία του δολοφόνου, πριν ξεθαφτούν κι άλλοι Ακίν και Ολγκάτς και μια μέρα να είμαστε υποχρεωμένοι να τους ψηφίσουμε εμείς οι ίδιοι στα πλαίσια ενός ενοποιημένου συνομόσπονδου κράτους…

Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ…

Με πίστη στο Θεό και στην Πατρίδα
ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΝΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΝΕΩΝ
ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

No comments: